• Pagrindinis
  • Naujienos
  • Tarp WSA specialiojo kvietimo „European Young Innovators“ laimėtojų – net 2 Lietuvos sprendimai

Tarp WSA specialiojo kvietimo „European Young Innovators“ laimėtojų – net 2 Lietuvos sprendimai

Pirmosios puikios žinios iš WSA : tarp 15 šių metų WSA Europos jaunųjų inovatorių – net dvi komandos iš Lietuvos!

Šiandien paskelbti WSA specialiojo kvietimo European Young Innovators 2021 rezultatai. Jie itin džiuginantys: tarp 15 šių metų WSA Europos jaunųjų inovatorių komandų – net dvi komandos iš Lietuvos!  

Sveikinimai ir linkėjimai walk15 ir Vilniaus miesto savivaldybė / Paslaugų kokybės rodiklių stebėsenos sistema komandoms. 

Didžiuojamės ir džiaugiamės, kad jūsų darbas matomas ir vertinamas ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautiniu mastu.

Šių metų nugalėtojai pakviesti į Europos Jaunųjų inovatorių festivalį, kuris šiemet vyks dviem etapais. Lapkričio 24 d. laimėjusios komandos pitchins savo sprendimus tarptautinei ekspertų žiuri, o lapkričio 30 – gruodžio 2 d. jaunieji inovatoriai „gyvai“ susitiks jau tradiciniu tapusiame kasmetiniame festivalyje Grace, Austrijoje.

Sėkmės ir įkvėpimo mūsų laimėtojams.

WSA kvietimo European Young Innovators tikslas – atrasti ir paskatinti jaunuosius skaitmeninių inovacijų kūrėjus, t.y. komandas, kurių didumą sudaro 30 m. ir jaunesni nariai. O Lietuvoje tokių tikrai turime!

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Būtinieji slapukai įdiegiami automatiškai ir jiems nėra reikalingas Jūsų sutikimas. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.