• Pagrindinis
  • Naujienos
  • Kviečiame palaikyti Jums labiausiai patinkančius „Naujojo knygnešio 2017“ konkurso dalyvius!

Kviečiame palaikyti Jums labiausiai patinkančius „Naujojo knygnešio 2017“ konkurso dalyvius!

Nuo šiandienos prasideda internautų balsavimas dėl labiausiai jiems patinkančių sprendimų, užregistruotų konkursui „Naujasis knygnešys 2017“.

Svetainėje www.naujasisknygnesys.lt internautai gali vertinti užregistruotus sprendimus, autorizavęsi per savo „Facebook“ paskyrą ir suteikdami sprendimams nuo 1 iki 5 žvaigždučių.

Didžiausio gerbėjų palaikymo sulaukęs sprendimas „Naujojo knygnešio 2017“ konkurso finalinio renginio metu, gegužės 17 d., bus apdovanotas specialiuoju internautų simpatijų prizu.

O „Naujojo knygnešio 2017“ nugalėtojus – po vieną geriausią sprendimą kiekvienoje konkurso kategorijoje, kurie įgys teisę atstovauti Lietuvai „World Summit Awards 2017“ konkurse – renka ekspertų komisija, plačiau apie tai – http://www.naujasis-knygnesys.lt/konkurso_taisykles.

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Būtinieji slapukai įdiegiami automatiškai ir jiems nėra reikalingas Jūsų sutikimas. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.