Dėmesio: tarptautinė bendrovė kviečia startuolius su idėjomis!

„World Summit Awards“ (WSA) kviečia startuolius, studentus, inovatorius dalyvauti kovoje dėl Josef Umdasch tyrimų prizo (Josef Umdasch Research Prize).

Šių metų konkurso tema – „DARBO VIETOS ATEITIS“ („FUTURE OF WORKPLACE“). Tarptautinė bendrovė „Doka“, veikianti daugiau nei 70 pasaulio šalių, ieško revoliucingų idėjų, skaitmeninant procesus, struktūruojant ir dalijantis žiniomis, inovatyviai bendradarbiaujant ir komunikuojant, diegiant į ateitį orientuotas technologijas, kuriant išties skaitmenizuotą darbo patirtį.

Geriausių konkursui pateiktų idėjų kūrėjai gaus po 5000 Eur idėjos plėtojimui ir bus pakviesti pristatyti savo idėją pasaulinei „World Summit Awards“ žiuri per Didįjį WSA kongresą, kuris vyks 2019 m. kovo mėn. Cascais (Portugalija). O pitch‘o metu geriausiai pasirodęs nugalėtojos sudarys sutartį su tarptautine bendrove „Doka“ dėl išrinktosios idėjos įgyvendinimo.

Idėjų laukiama iki šių metų lapkričio 25 d. 

WSA kvietimas dalyvauti konkurse: https://www.worldsummitawards.org/umdasch/

Apie Josef Umdasch Research Prize, taisyklės, terminai, paraiškos registracija: http://www.umdaschgroup.com/en/umdasch-foundation/researchprize

Jei būtų klausimų: researchprize@umdaschgroup.com

Šaltinis: WSA, RRT, IVPK

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Būtinieji slapukai įdiegiami automatiškai ir jiems nėra reikalingas Jūsų sutikimas. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.