• Pagrindinis
  • Naujienos
  • Registravimosi į „Pasaulio viršūnių apdovanojimų“ Lietuvos nacionalinę atranką terminas pratęstas iki liepos 27 d.

Registravimosi į „Pasaulio viršūnių apdovanojimų“ Lietuvos nacionalinę atranką terminas pratęstas iki liepos 27 d.

Pratęstas terminas, iki kurio Lietuvos skaitmeninių sprendimų kūrėjai gali teikti savo sprendimus konkursui „Naujasis knygnešys 2018“ – nacionalinei atrankai į pasaulinį konkursą „Pasaulio viršūnių apdovanojimai 2018“ (angl. „World Summit Awards 2018“, WSA, www.worldsummitawards.org).

Skaitmeninio turinio sprendimų registracija pratęsta 10 dienų ‒ iki liepos 27 dienos. Sprendimai registruojami svetainėje www.naujasisknygnesys.lt.

Pasibaigus šiam terminui, visi konkursui pateikti sprendimai bus įvertinti konkurso žiuri ir išrinkti finalininkai – po 3 geriausius sprendimus kiekvienoje iš 8 konkurso kategorijų, o rugpjūčio 9 dieną vyksiančio finalinio renginio metu bus išrinkti konkurso nugalėtojai, atstovausiantys Lietuvai pasauliniame konkurse „World Summit Awards 2018“.

Be to, renginio metu vienas iš konkurse dalyvaujančių startuolių už inovatyviausią, originaliausią ir socialiai reikšmingiausią sprendimą bus apdovanotas 3000 Eur vertės pinigine premija. Taip pat bus įteikti specialūs papildomi prizai –  „Lietuviškiausiam sprendimui“ (Lietuvos vartotojams aktualiausiam sprendimui), „Populiariausiam sprendimui“ (daugiausia interneto naudotojų balsų konkurso svetainėje surinkusiam sprendimui) ir „Įsimintiniausiam sprendimui“ (sprendimui, kurio pristatymas finalinio renginio metu bus originaliausias ir įdomiausias).

Daugiau apie konkursą „Naujasis knygnešys“: www.naujasisknygnesys.lt.

Daugiau apie konkursą „Pasaulio viršūnių apdovanojimai“: https://www.worldsummitawards.org/

Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Būtinieji slapukai įdiegiami automatiškai ir jiems nėra reikalingas Jūsų sutikimas. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.